Pengarang Hiburan Kosmo! Terima Ijazah - Utusan Malaysia, (2008)
Setelah 15 tahun berkhidmat dalam dunia kewartanwanan, akhirnya impian Tengku Khalidah Tengku Bidie, 34 untuk mengenggam segulung ijazah menjadi kenyataan.