Fazrul Insan OKU Bukti Cemerlang - Utusan Melayu, (2008)
Kurang supaya bukan penghalang untuk mencapai kejayaan malah ia menjadi pendorong utama bagi Fazrul Alian Ghazali, 23 dalam meneruskan pelajaran hingga ke peringkat Ijazah Sarjana Muda.