Bapa Terima Ijazah, Anak Dapat Diploma - Utusan Malaysia, (2008)
Dengan keazaman dan tekad untuk menjadi contoh kepada anak-anak, seorag bapa kepada 11 orang anak berjaya menerima Ijazah Sarjana dalam bidang Linguistik pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-32 di Serdang.