Pasaran Kerjaya Berdaya Saing Peringkat Global - Berita Harian, (2008)
Persaingan pasaran kerjaya pada masa kini bukan saja dalam negara tetapi di arena globalisasi, sekali gus menjadikannya lebih lancar dan berdaya saing.