Kelab Kebajikan Dan Sosial PNC Sampai Sumbangan Kepada Anak Yatim - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
KAJANG, 14 September – Kelab Kebajikan dan Sosial Pejabat Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM) menyampaikan sumbangan wang tunai kepada 50 anak yatim Rumah Nur Hikmah di sini baru-baru ini.