Pelajar FBMK Raikan Anak Yatim - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 12 September – Pelajar program Eksekutif Bacelor Komunikasi, Fakulti Bahasa Moden & Komunikasi (FBMK) Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menganjur majlis gotong-royong memasak bubur lambuk “Pak Hassan Kampung Baru” dan berbuka puasa bersama dengan anak yatim.