Hab Baja Organik - BHA Bersedia Jadi Pembekal Cacing Terbesar di Kawasan Utara - Harian Metro, Fauzi Rahim Mustafa (2008)
Hijau Agrofarm (BHA) Enterprise yakin mampu membekalkan benih cacing dan baja organik apabila diiktiraf Jabatan Pertanian Kedah sebagai hab penternakan dan pengeluaran baja untuk kawasan utara.