Perlu Dampingi Rakyat - Sultan Selangor - MIngguan Malaysia, (2008)
Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah bertitah, universiti itu perlu mendampingi masyarakat untuk memimpin mereka dalam mengatasi isu-isu yang berlaku sekarang.