Karnival Kerjaya Tahunan - Utusan Malaysia, Rohani Ibrahim (2008)
Karnival Kerjaya Kebangsaan akan dijadikan acara tahunan mulai tahun depan dengan menawarkan peluang kerjaya, keusahawanan dan perniagaan kepada bakan graduan.