Agenda - Berita Harian (2008)
Sesi pembentangan Super Pitch - dokumentari dan video pendek sempena Festival Filem dan Video Pelajar Malaysia ke-6 diadakan di Dewan Za'aba, Fakulti Bahasa MOden dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia