5 IPTA Masih Tunggu - Pemilihan MPP Tidak Diadakan Serentak - Harian Metro, Mohamad Hussin (2008)
Pilihan raya kampus bagi memilih pucuk pimpinan baru Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) di semua institusi pengajian tinggi awam (IPTA) tidak diadakan serentak pada tahun ini bagi mengelakkan sebarang kontroversi seperti pemilihan sebelumnya.