Lelongan 400 Barang Antik di Muzium - Berita Harian, (2008)
Sebanyak 600 barangan antik akan dipamerkan dengan 400 daripadanya akan dilelong pada program Pameran dan Lelongan Amal Barangan Antik pada 24 hingga 26 Oktober ini di Muzium Sultan Alam Shah, Shah Alam di sini.