Kajian MIkrograviiti Angkasa Lepas - Utusan Malaysia, (2008)
Naluri manusia sememangnya suka mencari kelainan dan meneroka sesuatuyang baru. angkasa semenjak zaman dahulu kala lagi telah menarik minat mereka