Pameran, Lelong Barang Antik Di Muzium Sultan Alam Shah - Utusan Malaysia, (2008)
Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama 'Heritage Auction House' akan menganjurkan pameran serta lelongan barang antik terbesar di Muzium Sultan Alam Shah, Shah Alam pada 24 hingga 26 Oktober ini.