Pameran Dan Lelongan Barangan Antik 25 Oktober Ini - Utusan Malaysia, (2008)
Jabatan Bahasa Moden dan Konnmikasi Universiti Putra Malaysia (UPM) akan menganjurkan pameran dan lelongan amal barangan antik terbesar pada 25 dan 26 Oktober ini di Muzium Sultan Alam Shah, Shah Alam.