Zahid Hamidi Terima Ph.D, Surin Doktor Kehormat UPM - Utusan Malaysia, (2008)
Menteri di Jabatan Perdana Menteri Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi akan menerima Ijazah Doktor Falsafah Ph.D dalam bidang Komunikasi Kemanusiaan pada Majlis Konvokesyen ke 32 Universiti Putra Malaysia UPM 18 hingga 22 Oktober ini.