KLIUC Anjur Simposium - Lebih 200 peserta pelbagai latar belakang ambil bahagian dalam pameran geo maklumat - Harian Metro, Faizatul Farlin Farush Khan (2008)
Kemajuan dalam bidang teknologi maklumat geografi banyak memainkan peranan dalam membantu golongan profesional menjalankan urusan termasuk perniagaan serta operasi organisasi masing-masing.