Mati Bawah Lori Tangki - Kakitangan LHDN Terjatuh Digesel Lori Hantu - Harian Metro, Mohd Jamilul Anbia Md Denin (2008)
Seorang kaldtangan Lembaga Hasil Dalam Negeri LHDN maut dalam keadaan ngeri apabila dia diseret sebelum kepalanya digilis tayar lori tangki minyak sehingga mengakibatkan kepala dan topi keledar dipakai mangsa hancur berkecai.