Belajar Secara Konsisten, Bertanya Resipi Kejayaan - Aini Marina Penerima Hadiah Pingat Emas Canselor UPM - Berita Harian, Basir Zahrom (2008)
Belajar secara konsisten dan sentiasa bertanya pensyarah walaupun di luar masa kuliah antara faktor kejayaan penerima Hadiah Pingat Emas Canselor sempena Majlis Konvokesyen ke 32 Universiti Putra Malaysia UPM mulai 18 Oktober hingga 22 Oktober ini.