KUALA LUMPUR - Ahmad Zahid Dapat PhD - Berita Harian, (2008)
Menteri di Jabatan Perdana Menteri Datuk Seri Ah mad Zahid Hamidi akan menerima Ijazah Doktor Falsafah PhD dalam bidang Komunikasi Kemanusiaan pada majlis konvokesyen ke 32 Universiti Putra Malaysia UPM yang berlangsung pada 18 hingga 22 Oktober ini.