Kajian UPM dipaten di AS - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
PUTRAJAYA, 2 Sep – Hasil penyelidikan pengkristalan protein dalam program angkasawan negara tahun lepas oleh penyelidik dari Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya menerima paten di Amerika Syarikat (AS) baru-baru ini.