Saintis UPM Dapat Pingat Emas Hadiah Sains ISESCO - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 10 Oktober – Seorang saintis dari Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Ir. Dr Mohd Sapuan Salit berjaya mendapat pingat emas dalam Hadiah Sains Islamic Educational, Scientific and Cultural Organization (ISESCO Science Prize) 2008 kategori Teknologi di Baku, Azerbaijan baru-baru ini.