Graduan dituntut Beri Sumbangan Semula Kepada UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 20 Okt. – Graduan Universiti Putra Malaysia (UPM) diseru supaya menanamkan semangat di dalam hati untuk memberi sokongan beterusan kepada UPM dengan memberi sumbangan semula kepada universiti.