UPM Jana Kejayaan Modal Insan Berkualiti - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG,19 Okt – Penarafan Universiti Putra Malaysia (UPM) sebagai sebuah Universiti Penyelidikan adalah satu amanah dan tanggungjawab besar kepada warga universiti untuk menjana kejayaan modal insan yang berkualiti.