World Leader In New Tropical Agriculture – Berkait Tradisi Penubuhan UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 22 Okt – Keputusan Universiti Putra Malaysia (UPM) memilih untuk menjadi World Leader In New Tropical Agriculture adalah keputusan yang tepat kerana ia mempunyai hubungan tradisi dengan asas penubuhan UPM.