UPM sebagai pemacu kemajuan negara – Sultan Selangor - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 18 Okt – Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah bertitah kejayaan UPM di peringkat negara dan antarabangsa dalam pelbagai bidang telah memberi sumbangan besar kepada masyarakat di negara ini.