Aini Marina Graduan Terbaik Keseluruhan UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 24 Okt. – Aini Marina Ma’rof dari program Bacelor Pendidikan Pengajaran Bahasa Inggeris Sebagai Bahasa Kedua (TESL) telah dipilih sebagai penerima Hadiah Emas Canselor sempena Majlis Konvokesyen kali ke-32 UPM baru-baru ini.