UPM Menang 5 Pingat BRITISH INVENTION SHOW - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
LONDON, 18 Okt – Tiga penyelidik Fakulti Kejuruteraan Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya memenangi 5 pingat termasuk dua anugerah khas pada pameran British Invention Show (BIS) baru-baru ini.