UPM Menang Universiti Penyelidikan Cemerlang - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
PUTRAJAYA, 1 Nov – Kecemerlangan Universiti Puta Malaysia (UPM) dalam penyelidikan dan pendidikan terbukti apabila diumumkan sebagai pemenang Technology Business Review ASEAN Award 2008 for Excellence in the ASEAN Education Management Sector (Research University).