Majlis Raya - Utusan Malaysia, (2008)
Hampir 300 orang pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) menghadiri majlis hari raya anjuran pelajar semester III 2008/09, Ijazah Sarjana Muda Komunikasi di Kolej Kelima universiti tersebut, malam semalam.