Malaysia Tawar Tempat Penyelidik OIC - Utusan Malaysia, (2008)
Malaysia menawarkan tempat di empat buah universiti penyelidikannya kepada para penyelidik daripada kalanga anggato Pertubuhan Persidangan Islam (OIC) untuk untuk menerokai inovasi baru.