Malaysia Tawar Tempat Penyelidik OIC - Utusan Malaysia, (2008)
Malaysia menawarkan tempat di empat buah universiti penyelidikan kepada para penyelidik daripada kalangan anggota Pertubuhan Persidangan Islam (OIC) untuk menerokai inovasi baru.