Kongsi Rumah Terbuka Jimat Belanja - Utusan Malaysia, Mehan Abu Bakar (2008)
BERAKHIKNYA minggu pertama raya orang ramai mula berpusu pusu kembali ke ibu kota dari kampung halaman Mereka akan beraya pula di rumah sanak saudara handai taulan atau jiran.