Inovasi Penting Pacu Negara - Kerajaan Sedia Insentif, Elaun Khas Melalui Bajet 2009 - Harian Metro, (2008)
KEUPAYAAN mencipta inovasi amat penting untuk memberikan impak positif dalam menyaingi penciptaan teknologi dunia kerana ia satu satunya kaedah yang berkesan bagi industri kompetitif.