Pasangan Bukan Islam Patut Jalani Ujian - Berita Harian, (2008)
Kerajaan diminta turut mewajibkan ujian HIV kepada pasangan bukan Islam di negara ini berikutan langkah itu berupaya menjaga kepentingan semua kaum di samping membendung penularan penyakit berbahaya.