Latih Pelajar Rancang Kerjaya - Lulusan Pusat Latihan Boleh Berjaya Setaraf Graduan - Harian Metro, Rifaat Abd Hamid (2008)
Beberapa bulan lagi pelajar tingkatan tiga dan lima akan menghadapi peperiksaan penting. Justeru persediaan terakhir penting bagi jaminan kejayaan ke menara gading.