Hati Sayu Raya Sendirian - Harian Metro, Mohd Fauzi Abdullah (2008)
Dalam kesibukan umat Islam menyambut Aidilfitri bersama keluarga tersayang setiap 1 Syawal menjelma, lain pula bagi saudara baru, Joannes Lukas atau nama Islamnya, Muhammad Johan Nur Saifullah Lukas Abdullah, 29, apabila terpaksa menyambut sendirian di perantauan.