SEHB Rancang Labur RM4.4juta - Berita Harian, Ahmad Fiesal Othman (2008)
Solution Enginering Holdings Bhd (SEHB), syarikat peralatan pembelajaran kejuruteraan tempatan, memperuntukkan pelaburan RM4.4 juta bagi menghasilkan pengeluaran minyak pelincir bio menjelang akhir 2009.