Utamakan Keselamatan - Harian Metro, (2008)
Majlis Perwakilan Mahasiswa (MPP) institusi pengajian tinggi awam seluruh negara mengharapkan mahasiswa agar menjaga keselamatan sempena sambutan perayaan yang bakal berlangsung tidak lama lagi.