Juara Debat Bahasa Mandarin - Harian Metro, (2008)
Universiti Putra Malaysia (UPM) muncul johan Pertandingan Debat Bahasa Mandarin Antara Institusi Pengajian Tinggi ke-1 dua kali berturut-turut, baru-baru ini.