Majlis Berbuka Puasa dan Solat Tarawih Bersama Tuanku Canselor - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 2 September – Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah Alhaj Ibni Almarhum Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah Alhaj berkenan untuk mencemar duli pada Majlis Berbuka Puasa dan Solat Tarawih bersama warga Universiti Putra Malaysia (UPM) di Masjid UPM baru-baru ini.