KPTM Sedia RM21.2 juta Biayai Tenaga Pengajar - Berita Harian (2008)
Kolej Poly-Tech Mara (KPTM) memperuntukkan RM21.2juta untuk membiayai tenaga pengajarnya menerusi Skim Tenaga Tindikan Pengajar Mara yang diwujudkan tahun ini.