Pupuk Kecemerlangan Sains, Teknologi dan Inovasi - Utusan Malaysia, Mohammad Yasir Jaafar (2008)
Usaha memperkembangkan serta menarik minat para pelajar terhadap bidang sains diperhebatkan lagi dengan penganjuran National Science Challenge Semi Final 2008 Akademi Sains Malaysia di UPM baru-baru ini.