UPM raih 3 Pingat di IENA 2008 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
NUREMBERG, 2 Nov –3 penyelidik UPM berjaya meraih 3 pingat iaitu 2 emas dan 1 gangsa di pameran antarabangsa International Exhibition of Ideas- Inventions- New Products (iENA) 2008 baru-baru ini.