UBC Urus Projek Perundingan RM15 Juta Tahun 2007 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 30 Okt – Pusat Pembangunan Perniagaan Universiti (UBC) berjaya memperolehi dan menguruskan projek perundingan bernilai RM15 juta pada tahun lalu.