Kejuruteraan Aeronautik - Utusan Malaysia, (2008)
Assalamualaikum dan selamat sejahtera bbbuah pembaca sekalian. Tema menarik yang dikupas sisipan Estidotmy untuk bulan ini adalah Teknologi Perubatan. Kini Malaysia kia maju dari segi teknologi termasuklah dalam bidang perubatan.Terbaru adalah teknokogi sistem pembedahan robotik da Vinci di mana tugas membedah dilakukan oleh dua lengan halus mekanikal (robotik) yang di pantua oleh pakar bedah di bilik berasingan melalui bantuan komputer.