Nurul Fatiha Sedia Ikuti Kursus Jurulatih - Berita Harian, Hasnira Hassan (2008)
"Saya tiada masalah. andai ada rezeki, saya bersedia. Itu jawapan ringkas bekas gimnas artistik negara, Nurul Fatiha Abdul Hamid berhubung tawaran kursus kejurulatihan dan kepengadilan oleh Persekutusan Gimnastik Malaysia (MGF).