Dua Penyelidik UPM Menang `YOUNG MALAYSIAN AWARDS’ - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
PETALING JAYA, 1 Nov – Dua penyelidik dari Universiti Putra Malaysia (UPM) Prof. Dr. Taufiq Yap Yun Hin, 40, dan Prof. Madya Dr. Mohd Basyaruddin Abdul Rahman, 36, memenangi anugerah ‘Honouree of The Outstanding Young Malaysian 2008 Awards’.