Alltech Galak Pelajar UPM ceburi Penyelidikan Nutrisi Haiwan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 6 Nov – Alltech Biotechnology Malaysia Sdn Bhd telah mengadakan kunjungan syarahan pertama ke Universiti Putra Malaysia (UPM) sebagai menyokong komitmen pendidikan saintifik lanjutan.