Saintis Wanita UPM Diiktiraf - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
KUALA LUMPUR, 30 Okt – Pensyarah Unit Imunologi, Jabatan Patologi, Universiti Putra Malaysia (UPM) Dr Sharmili Vidyadaran dipilih sebagai penerima Anugerah L’Oreal For Women in Science Fellowships 2008 yang diadakan di Carcosa Seri Negara di sini.